Ο Άγγελος με σπουδές στην γραφιστική και στο μάρκετινγκ εργάστηκε σε διαφημιστικές εταιρίες σαν art director και creative director και αργότερα σε μεγάλες εκδοτικές εταιρίες στο εμπορικό. Παρακολούθησε σεμινάρια νοσηλευτικής και εργάζεται σαν βοηθός σε οδοντιατρείο.

Η αγάπη του για τα ζώα και ειδικότερα για τα σκυλιά ήταν έμφυτη και δεδομένη από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

asw_angelos_karageorgos_6

(Κατακτώντας την πρώτη θέση στην 2η εθνική έκθεση Κυνοφιλικού ομίλου Ημαθίας 9-10 Ιουνίου 2001 / BIS 1, 2nd NDS Imathias 9-10 June 2001)

Το 1998, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την κυνοτεχνία, έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από μια σειρά επιτυχημένων συνεντεύξεων επιλέχθηκε και ταξίδεψε στη Φιλανδία για να φέρει τον πρώτο του εκθεσιακό σκύλο. Ένα πολύ καλό εκτροφείο που του εμπιστεύτηκε το καλύτερο Samoyed που ήρθε στην Ελλάδα τον Dante! O Baltic Breeze Borealic Dante αμέσως ξεχώρισε. Εύκολα έγινε πρωταθλητής Ελλάδος, νικητής στην ομάδα 5 και κατέκτησε την πρώτη θέση στα τελικά των εκθέσεων (BIS). Κυνηγώντας τη γνώση για την κυνοτροφία, μετά τη Φιλανδία σειρά είχαν μεγάλα εκτροφεία της  Αμερικής, Τσεχίας, Γερμανίας, Σερβίας.

Το 2015 ολοκλήρωσε επιτυχώς τον κύκλο μαθημάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων (ψυχολογία, βασική υπακοή, προβληματική συμπεριφορά, ανατροφή κουταβιών, χειρισμός σκύλων σε εκθέσεις μορφολογίας) στη σχολή του κ. Γιώργου Κωστόπουλου.

Παρακολούθησε (και συνεχίζει γιατί η εκπαίδευση δεν σταματά ποτέ) στην animinds, με την κα. Merilyn Peters, σεμινάρια αρωματοθεραπείας σε ζώα, σεμινάρια για την σωστή ανάπτυξη των κουταβιών.

Πήρε μαθήματα striping από groomers και μεγάλους εκτροφείς μεσαίων μαύρων σνάουτσερ με τα οποία ασχολείται και ο ίδιος.

asw_angelos_karageorgos_3

Στιγμές με τον Ντάντε / Moments with Dante

asw_angelos_karageorgos_1

Με το πρώτο μου εργασιακό σκύλο Μίσσα / My fist working dog Misha

asw_angelos_karageorgos_2

Με την Μίσσα, τον Ντάντε και την γατούλα μας / Misha, Dante and our Cat

asw_angelos_karageorgos_4

Ταξίδι σε εκτροφείο των Ηνωμένων πολιτειών, στην πολιτεία του Γουαιομινγκ. / Visiting a kennel at Wyoming, USA.

asw_angelos_karageorgos_7

Στιγμές με τον Ντάντε / Moments with Dante

asw_angelos_karageorgos_5

Το νέο μας Αστέρι Ίτσιρου!!! / A new star Ichirou!!!